Innuvate energietechniek BV

Meer en meer blijkt er vraag naar controle op de werking van individuele warmtepompen. Gebouweigenaren en particulieren kampen met hoge elektra-verbruiken, ingewikkelde gebruikshandleidingen of aanhoudende storingen van hun warmtepomp. Innuvate levert onafhankelijk en deskundige controle op de werking van uw warmtepomp en warmtepompinstallatie. Vooral de inpassing van de warmtepomp is vaak foutief en wordt soms foutief voorgeschreven in handleidingen van warmtepompleveranciers.  Zaken die daarin gecontroleerd worden zijn:

  • het rendement (of COP) van de warmtepomp; haalt de warmtepomp de beloofde prestatie?
  • is de COP in orde ten opzichte van de koudemiddeldrukken en temperaturen?
  • hoe is de warmtepomp ingepast en kan dit goed en energiezuinig werken?
  • is de PER en SPF van de installatie in orde? (via duurmeting optioneel uit te voeren)

Na afronding van het onderzoek wordt een rapportage met verbeterpunten opgeleverd en wordt in overleg bepaald hoe deze verbeterpunten zouden kunnen worden ingevoerd.

Een warmtepompcontrole kan u aanvragen via het contactformulier, wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Renovatie brandweerpost; aardgasvrij en 100% eigen opwekking. Achterliggende maanden is er hard gewerkt aan de renovatie en uitbreiding van een vrijwillige brandweerpost in het Groene Hart. Oplevering per 1 oktober '18. Door combinatie van lucht-water warmtepomp en PV zonnepanelen is dit de eerste CO2-neutrale kazerne van de regio! INNUVATE werkte mee aan het ontwerp en uitvoeringsbegeleiding van de installaties.