Innuvate energietechniek BV

Wat doet Innuvate
Innuvate ontwerpt, beheert en verbetert wko systemen. Kernwoord tijdens het verbeterproces is samenwerking met de installateur en regelfirma. Na opdrachtverstrekking wordt gestart met een nul-meting waarbij verbeterpunten in de installatie worden besproken. Na uitvoering van de verbetermogelijkheden start de monitoringsperiode. In de meeste situaties schrijven en laden wij zelf de software om snel en efficient kleine verbeteringen -welke tijdens monitoring zijn gesignaleerd- te kunnen doorvoeren.

Innuvate is BRL6000-21 gecertificeerd voor zowel ontwerpen, installeren en beheren.

Een greep uit wko-projecten welke over een langere periode door Innuvate beheerd en verbeterd worden.

  • WKO HW Wonen
  • WKO Waternet Amsterdam
  • WKO Rabobank Houten
  • WKO Greiner Bio-One Alphen aan den Rijn
  • WKO DWA Bodegraven
  • WKO Calpe Barneveld

In alle gevallen wordt de klant ontzorgd en wordt gestreefd naar langdurige samenwerking. Heeft u vragen over het functioneren of (nieuwbouw) ontwerp van uw wko-installatie of klimaatinstallatie, dan kunt u voor een vrijblijvende kennismaking contact opnemen via het contactformulier.

 IMG 0883v2

Renovatie brandweerpost; aardgasvrij en 100% eigen opwekking. Achterliggende maanden is er hard gewerkt aan de renovatie en uitbreiding van een vrijwillige brandweerpost in het Groene Hart. Oplevering per 1 oktober '18. Door combinatie van lucht-water warmtepomp en PV zonnepanelen is dit de eerste CO2-neutrale kazerne van de regio! INNUVATE werkte mee aan het ontwerp en uitvoeringsbegeleiding van de installaties.