Bijdragen aan een betere wereld, waarin wij als onderdeel van een groter geheel kunnen bijdragen met onze kwaliteiten; waaronder energie-besparing in de gebouwde omgeving.

Niels Wemmers
Niels WemmersEngineer
Virtuoos monteur en ingenieur. Monteert, adviseert en kent de weg in de installatietechniek. Zorgt voor perfect werkende en vakkundig gemonteerde installaties waarbij esthetische vraagstukken áltijd met de opdrachtgever worden besproken en afgestemd. Houdt niet van stilzitten en springt na een werkdag het liefst op zijn racefiets.
Lodewijk Val
Lodewijk ValAdviseur Techniek en Innovatie
Heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en beschikt over een ingenieuze kijk op installatietechniek en samenwerking in de bouwketen. Heeft een hoge duurzaamheidsambitie en is het strategisch geweten van onze oplossingen. Verzamelt in zijn vrije tijd best practices van de BENG 2021 en REHVA COVID-19 richtlijnen.
Pieter Mensink
Pieter MensinkEngineer
Technisch ontwerper van grote en kleine installaties voor nieuwbouw en renovatie projecten. Geroutineerd in het ontwerp van robuuste en energiezuinige installaties binnen de financiële kaders. Heeft een praktische grondslag. Staat ook privé paraat als vrijwilliger bij de brandweer.
Reinout Krijger
Reinout KrijgerEngineer
Gepassioneerd wko-technicus. Binnen Innuvate verantwoordelijk voor beheer en monitoring van tientallen gebouwinstallaties met wko-systemen. Teamspeler. Sterk in het oplossen van storingen. In vrije tijd op het water te vinden en fervent sleutelaar aan alles met een verbrandingsmotor.

Werken bij Innuvate

Binnen INNUVATE willen we de komende periode onze dienstverlening verder professionaliseren en uitbreiden. We zoeken startende en meer ervaren technici die het leuk vinden om in een klein bedrijf te werken en (weer) met techniek bezig te zijn. Korte lijnen en snelle beslissingen. We zijn innovatief, ontwikkelen zelf producten en er is tijd voor kwaliteit.

INNUVATE is een adviesbureau maar heeft de mogelijkheid zelf projecten uit te voeren. Door zelf te blijven realiseren zorgen we dat onze adviesdiensten als creatief en vernieuwend worden genoemd door onze opdrachtgevers. De combinatie denken en doen maakt geen dag hetzelfde.

Warmtepomp

Onze missie is installaties optimaal laten werken en het (fossiel) energiegebruik terug te brengen. Dit doen we dus aan de ene kant met ontwerp en advies, maar aan de andere kant ook door aan te pakken en projecten uit te voeren. We zien dat de combinatie van deze twee zaken ons een unieke voorsprong geeft; we kennen de theorie en de praktijk en we zoeken iedere dag naar nieuwe oplossingen en we gaan voor een 10!

Vacatures

Technisch projectleider Elektrotechniek

Wij zoeken een enthousiaste projectleider/coördinator met een goede technische kennis (MBO/HBO elektrotechniek) en tenminste 5 jaar ervaring in de uitvoering van elektrotechnische en/of warmtepompinstallaties. Ervaring met de aanleg van zonne-stroom installaties is een pre (maar geen must). Je kunt zelfstandig projecten coördineren, van klantcontact tot en met oplevering. Ook de nazorg en garantie afhandeling zijn bij jou in goede handen. Je bent klantgericht, geduldig en in staat om financieel de zaken op orde te houden. Je kan op prettige manier leiding geven aan een klein team technici. Kortom: je opereert zelfstandig en zorgt dat alles loopt.

Je werkzaamheden bestaan bij aanvang uit het opzetten en vormgeven van deze afdeling, Maar wel in een vliegende start. Want we hebben een kleine 95 gerealiseerde projecten, diverse onderhoudscontracten en regelmatig aanvragen voor nieuwe verwarmings en zonne-stroomsystemen. Samen zetten we in een jaar tijd een afdeling op die gestructureerd draait en winstgevend is. Vervolgens neem je de zorg voor deze afdeling over en zorg je dat deze goed loopt. INNUVATE is een kleinschalig bedrijf waardoor er veel mogelijk is, maar het ook belangrijk is dat je zelfstandig bent en initiatief neemt. Uiteraard horen hier een goed en bespreekbaar salaris en passende arbeidsvoorwaarden bij.

Wij bieden je een uitdagende baan waarin de invulling, vormgeving en aanpak van je werkzaamheden grotendeels bij jou ligt. Spreekt dit je aan en voldoe je aan het hieronder opgestelde profiel? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren door je C.V. en motivatie aan ons te sturen.

Profielwensen
• HBO/MBO+ met sterk probleemoplossend vermogen in W en E materie
• vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie
• je bent een teamspeler en helpt technici in het veld indien nodig
• enige ervaring met & kennis van warmtepompen is een pré
• leergierig; je staat open om bij te leren
• communicatieve en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels)
• rijbewijs B (BE is een pré)

Wat biedt Innuvate:
Innuvate is een klein bedrijf, vol dynamiek en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Collegialiteit en kennisdeling zijn onze sterke kanten dus je kunt jezelf volop inhoudelijk ontwikkelen. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor meer vragen kan je contact opnemen met Reinout of Pieter via 085 022 00 27.

Denk je ons team te kunnen versterken, stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV naar:

Innuvate BV
Westzijdeweg 63
2391JE Hazerswoude-Dorp

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'