Ons team

Bijdragen aan een betere wereld, waarin wij als onderdeel van een groter geheel kunnen bijdragen met onze kwaliteiten; waaronder energie-besparing in de gebouwde omgeving.

Lodewijk Val
Lodewijk ValAdviseur Techniek en Innovatie
Heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en beschikt over een ingenieuze kijk op installatietechniek en samenwerking in de bouwketen. Heeft een hoge duurzaamheidsambitie en is het strategisch geweten van onze oplossingen. Verzamelt in zijn vrije tijd best practices van de BENG 2021 en REHVA COVID-19 richtlijnen.
Pieter Mensink
Pieter MensinkEngineer
Technisch ontwerper van grote en kleine installaties voor nieuwbouw en renovatie projecten. Geroutineerd in het ontwerp van robuuste en energiezuinige installaties binnen de financiële kaders. Heeft een praktische grondslag. Staat ook privé paraat als vrijwilliger bij de brandweer.
Reinout Krijger
Reinout KrijgerEngineer
Gepassioneerd wko-technicus. Binnen Innuvate verantwoordelijk voor beheer en monitoring van tientallen gebouwinstallaties met wko-systemen. Teamspeler. Sterk in het oplossen van storingen. In vrije tijd op het water te vinden en fervent sleutelaar aan alles met een verbrandingsmotor.

Werken bij Innuvate

Binnen INNUVATE willen we de komende periode onze dienstverlening verder professionaliseren en uitbreiden. We zoeken startende en meer ervaren technici die het leuk vinden om in een klein bedrijf te werken en (weer) met techniek bezig te zijn. Korte lijnen en snelle beslissingen. We zijn innovatief, ontwikkelen zelf producten en er is tijd voor kwaliteit.

INNUVATE is een adviesbureau maar heeft de mogelijkheid zelf projecten uit te voeren. Door zelf te blijven realiseren zorgen we dat onze adviesdiensten als creatief en vernieuwend worden genoemd door onze opdrachtgevers. De combinatie denken en doen maakt geen dag hetzelfde.

Warmtepomp

Onze missie is installaties optimaal laten werken en het (fossiel) energiegebruik terug te brengen. Dit doen we dus aan de ene kant met ontwerp en advies, maar aan de andere kant ook door aan te pakken en projecten uit te voeren. We zien dat de combinatie van deze twee zaken ons een unieke voorsprong geeft; we kennen de theorie en de praktijk en we zoeken iedere dag naar nieuwe oplossingen en we gaan voor een 10!

Vacatures

Consultant monitoring en beheer WKO

Innuvate is een allround installatieadviesbureau met een volledig BRL 6000-21/00 certificering. Vanwege een toenemende vraag naar de monitoring en beheerwerkzaamheden van onze WKO-activiteiten zijn wij op zoek naar versterking!

Wij zoeken een enthousiaste consultant met een goede technische achtergrond (HBO elektrotechniek/werktuigbouw) en tenminste drie jaar ervaring op het gebied van monitoring en beheer van warmtepompinstallaties. Je gaat zelfstandig complexe projecten coördineren, van eerste klantcontact tot en met oplevering. Vanuit je deskundigheid en interesses draag je daarnaast inhoudelijk bij aan de brede opdrachtenportefeuille bij onze klanten.

Profielwensen:

  • HBO+ met sterk probleemoplossend vermogen in W en E materie
  • 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Afgetrainde communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met WKO ontwerp
  • Aanvullende opleidingen zoals KLI-C, MRK zijn een pré
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij:
Innuvate is een klein innovatief bedrijf, vol dynamiek en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Collegialiteit en kennisdeling zijn onze sterke kanten en we maken graag gebruik van onze onderlinge expertise. Wij bieden een baan van 32-40 uur met de mogelijkheid tot thuiswerken. Voor meer vragen kan je contact opnemen met Lodewijk via 085 022 00 27.

Wij bieden je een uitdagende baan waarin de invulling, vormgeving en aanpak van je werkzaamheden grotendeels bij jou liggen. Spreekt dit je aan en voldoe je aan het geschetste opgestelde profiel? We nodigen je graag uit om kennis te maken! Solliciteer via info@innuvate.nl

Contact

Adres:

Westzijdeweg 63
2391JE Hazerswoude Dorp 

T: 085 - 02 20 027
M: 06 - 47 51 47 56

Overige gegevens:

KvK: 57.98.68.51
Algemene voorwaarden: DNR2011 en ALIB2007

Certificering

BRL 6000-21 
Beheer : Er is meer dan 10 jaar ervaring aanwezig op het gebied van wko monitoring en optimalisatie. Aquidopt heeft de kennis vastgelegd middels certificering.

BRL 6000-21